Lejrskole med surf, ridning, ro

 

Velkommen som lejrskole hos Hanstholm Camping, hvor I kan være på mange forskellige måder og til mange forskellige priser.

Her er 42 hytter til 2, 4, 6, 7, 8 eller 10 personer. Det er også muligt at leje Farmen, et sommerhus til 12 personer, der ligger lige ved siden af campingpladsen. Alle hytter har eget køkken med alt det nødvendige kogegrej, på pladsen findes også et stort udekøkken og udendørs grillhuse. Mange skoler har mad "på skemaet", når de er her.

Vi ligger lige midt i Thys fantastiske natur, direkte ud til Vesterhavet og ved Cold Hawaiis nordligste surfspot, The Middles. Vores egen stald, Stald Vinur, tilbyder ridning på islandske heste. Lejrskoler kan som noget særligt booke et antal timer på vores travbane, hvor eleverne kan stå "af og på" hestene efter evne og lyst under opsyn af vores hesteguide.

I højsæsonen har I fri adgang til det store badeland og deltagelse i pladsens gratis aktiviteter. Vi hjælper gerne med ideer til sjove konkurrencer i badelandet, på pladsen eller på stranden. Efter nærmere aftale kan I få gratis undervisning af vores lokale ravguide, så I kan gå på ravjagt på stranden mellem campingpladsen og Olsen Banden bunkerne i Vigsø. 

Specialskoler med brug for fred og tryghed kan efter nærmere aftale være med til at fodre vore kaniner og små ponier.

Vi hjælper gerne med at skræddersy et godt ophold til jer her i Thy, hvor mulighederne for naturoplevelser, ridning, surfing, historisk læring, fred og ro er mange.

 

 

Book din ferie på Hanstholm Camping i dag

 

BOOK HER

BREAKING: Aktuelle tilbud

Masser af aktiviteter for børnene

Se vores video med oplevelser i badelandet, på bålpladsen,
på fodboldbanen og meget mere!