Job på naturskøn campingplads 

 

Vil du være med til at give vores gæster et dejligt ophold, når de holder ferie her hos os i skønne Thy?  Så er det måske lige dig, vi mangler. Hanstholm Camping - Thy Feriepark har altid plads til energiske medarbejdere, og vi glæder os til at høre fra dig.

Receptionister: Som receptionist yder du en venlig og professionel service. Ind- og udtjekning af gæster, direkte og telefonisk kundekontakt, udarbejdelse af rengøringslister samt diverse ad-hoch opgaver. Du er fleksibel, mødestabil, serviceminded, trives med at "være på", elsker at have ansvar og arbejde selvstændigt men kan også samarbejde. Det er vigtigt at arbejde systematisk og kunne bevare overblikket og yde en god og professionel service, også på de travle dage. Du taler og forstår dansk og engelsk, gerne også tysk. 

Rengøringsassistenter: Rengøring af hytter, sommerhus og toiletbygninger. Du sætter en ære i at udføre arbejdet godt og grundigt. I ferier og vores højsæson er du villig til at arbejde i weekends. Du kan arbejde selvstændigt men også indgå i vores rengørings-team. Gode arbejdstider. Timetal efter aftale. Ansættelse april/maj til september/oktober. For den helt rigtige kan det blive et fast job.

Butiksansatte: Ekspederer kunder, sætte varer på plads, tjekke udløbsdatoer og holder butikken pæn og ren. Vi har fokus på rengøring og hygiejne, så det skal du også have. Du er serviceminded og kan arbejde selvstændigt. Timetal efter aftale. Ansættelse fra sidst i juni til og med uge 31 med oplæring i påsken, bededagsferien eller pinsen. Du taler og forstår dansk og engelsk, gerne også tysk.

Aktivitetsmedarbejdere: Planlægger, udarbejder og afvikler sports- og kreative aktiviteter for pladsens gæster. Kombinationsstilling med arbejde i butik eller café. Timetal efter aftale. Ansættelse fra sidst i juni til og med uge 31 med oplæring i påsken, bededagsferien eller pinsen. Du taler og forstår dansk og engelsk, gerne også tysk. 

Cafemedarbejdere: Fremstilling af mad og drikkevarer, kassebetjening, opvask og rengøring.Vi har fokus på rengøring, hygiejne og kvalitet, det har du også. Du er selvstændig, mødestabil, fleksibel, kan arbejde alene og i teams, du elsker at lave mad, erfaring med lettere madlavning er et plus, ikke et krav. Menukortet indeholder bl.a. sandwiches, pommes friters, rejecocktails og stjerneskud. Timetal efter aftale. Ansættelse fra midt i juni til midt i august eller efter aftale. Du taler og forstår dansk og engelsk, gerne også tysk. 

Krav til alle jobfunktioner: Du er glad, selvstændig, engageret, en god kollega, fleksibel, mødestabil og skal ikke selv på ferie i ugerne 26 – 31. Det er muligt at bo pladsen efter nærmere aftale. Vi ansætter løbende og besvarer kun ansøgninger sendt via dette link:  https://forms.gle/y4hgrbjzAcxEzW34A 

Book din ferie på Hanstholm Camping i dag

 

BOOK HER

BREAKING: Aktuelle tilbud

Masser af aktiviteter
for børnene


Se vores video med oplevelser i badelandet, på bålpladsen,
på fodboldbanen og meget mere!