Job på naturskøn campingplads 

 

Vil du være med til at give vores gæster et dejligt ophold, når de holder ferie her hos os i skønne Thy?  Så er det måske lige dig, vi mangler. Hanstholm Camping - Thy Feriepark har altid plads til energiske medarbejdere, og vi glæder os til at høre fra dig.

Sommerjob, receptionist. Midt maj/juni - midt august 2024, 30/37 timer om ugen.             Som receptionist yder du en venlig og professionel service. Ind- og udtjekning af gæster, direkte og telefonisk kundekontakt, udarbejdelse af rengøringslister samt diverse ad-hoch opgaver. Du er fleksibel, mødestabil, serviceminded, trives med at "være på", elsker at have ansvar og arbejde selvstændigt men kan også samarbejde. Det er vigtigt at arbejde systematisk og kunne bevare overblikket og yde en god og professionel service, også på de travle dage. Dine søde kolleger i receptionen er klar til at oplære dig. Du taler og forstår dansk og engelsk, gerne også tysk. Du kan arbejde i weekends og i hele vores højsæson, hvor du ikke selv skal have ferie. Løn efter kvalifikationer.

Sommerjob, rengøringsassist, midt juni/midt august 2024, 30/37 timer om ugen.     Rengøring af hytter, sommerhus og toiletbygninger. Du sætter en ære i at udføre arbejdet godt og grundigt. I  Du kan arbejde selvstændigt men også indgå i vores rengørings-team. Gode arbejdstider, aldrig tidlig morgen eller sen aften, typisk i tidsrummet kl. 9.00 - 17.00. Du kan arbejde i weekends og i hele vores højsæson, hvor du ikke selv skal have ferie. Du taler og forstår engelsk og/eller dansk. Løn efter kvalifikationer.

Sommerjob, butiksansatte, sidst juni - midt august 2024, 25/30 timer om ugen.          Ekspederer kunder, sætte varer på plads, tjekke udløbsdatoer og holder butikken pæn og ren. Vi har fokus på rengøring og hygiejne, så det skal du også have. Du er serviceminded og kan arbejde selvstændigt. Du kan arbejde i weekends og hele vores højsæson, hvor du ikke selv skal have ferie. Du taler og forstår dansk og engelsk, gerne også tysk.

Sommerjob, aktivitetsmedarbejder 2024. Planlægger, udarbejder og afvikler sports- og kreative aktiviteter for pladsens gæster. Kombinationsstilling med arbejde i butik eller café. Timetal efter aftale. Ansættelse fra sidst i juni til og med uge 31 med oplæring i påsken, bededagsferien eller pinsen. Du taler og forstår dansk og engelsk, gerne også tysk. 

Cafemedarbejdere: Fremstilling af mad og drikkevarer, kassebetjening, opvask og rengøring.Vi har fokus på rengøring, hygiejne og kvalitet, det har du også. Du er selvstændig, mødestabil, fleksibel, kan arbejde alene og i teams, du elsker at lave mad, erfaring med lettere madlavning er et plus, ikke et krav. Menukortet indeholder bl.a. sandwiches, pommes friters, rejecocktails og stjerneskud. Timetal efter aftale. Ansættelse fra midt i juni til midt i august eller efter aftale. Du taler og forstår dansk og engelsk, gerne også tysk. 

Krav til alle jobfunktioner: Du er glad, selvstændig, engageret, en god kollega, fleksibel, mødestabil og skal ikke selv på ferie i ugerne 26 – 31. Det er muligt at bo pladsen efter nærmere aftale. Vi ansætter løbende, du hører fra os efter du har udfyldt ansøgning via dette link:  https://forms.gle/y4hgrbjzAcxEzW34A

Book din ferie på Hanstholm Camping i dag

BOOK HER

BREAKING: Aktuelle tilbud

Masser af aktiviteter for børnene

Se vores video med oplevelser i badelandet, på bålpladsen,
på fodboldbanen og meget mere!