Håndværker i Hanstholm og heromkring


Hanstholm Camping har hvert år besøg af mange håndværkere, der arbejder på land, til vands eller i luften, på Hanstholm Havn, i Nordsøen, ved Vindmølletestcenter Østerild eller andre steder.

Vi har plads til håndværksfirmaer og håndværkere året rundt. Bo her i din egen campingvogn eller lej en af vores 42 hytter, der findes i alle størrelser og prisklasser. Gode håndværkerpriser, jo længere tid du bor her, desto billigere bliver det.

Alle hytter er udstyret med køkken, køleskab, komfur, kogegrej og service, så du kan lave den mad, du bedst kan lide og på det tidspunkt, der passer dig bedst. Da hytterne har eget køkken, tilbyder vi ikke madordninger. Alle hytter har mindst en terrasse med udendørs møbler, så du kan sidde udenfor og slappe af, hvis det er det, du har brug for.  Firmaet kan også booke sommerhuset Farmen, der ligger ved campingpladsen. Det 210 kvm. store hus har plads til 12 personer og er udstyret med bl.a. TV, Wi-Fi, vaskemaskine, tørretumbler, køleskab, 100 liters fryser, opvaskemaskine og bordfodbold. Farmen har ingen håndværkertilbud men kan blive billig at leje alligevel, da der er plads til mange personer. 

 

 

 

 

Book din ferie på Hanstholm Camping i dag

 

BOOK HER

BREAKING: Aktuelle tilbud

Masser af aktiviteter for børnene

Se vores video med oplevelser i badelandet, på bålpladsen,
på fodboldbanen og meget mere!