For børn i alle aldre


I højsæsonen (uge 27 - 31) tilbyder vi forskellige aktiviteter til børn og barnlige sjæle. 
 

Sport og Sjov: Leg, sport, børnehushygge, filmaften, rundbold og meget andet. Det hele sker ikke nødvendigtvist i den uge, du er her. Tidspunkt: Få ugens aktivitetsprogram i receptionen, tilmelding er ikke nødvendigt, bare mød op. Gratis arrangement, dog betaling efter materialeforbrug, hvis vi holder kreativt værksted.

Kaningården: Når vejret er godt, er kaninerne ude, og du kan sidde på hug og nusse med dem. Børn under 6 år kun ifølge en voksen. Det er forbudt at drille, løbe efter eller løfte på dyrene. Kanin-mysli kan købes i butikken, det er det eneste, de må få. Kaninerne bliver inde i dårligt vejr og holder fri om søndagen. Gratis arrangement. 

Ponyskolen: Vi lærer at omgåes og strigle ponyerne, der også holder skønhedssalon. Bagefter går vi en tur på pladsen og viser dem frem. Du får et diplom, når du har fuldført ponyskolen. Tidspunkt oplyses i receptionen. Varighed ca. 1½ time. Aldersgruppe: 6-12 år uden voksne, min. 4 pers. max. 8 pers. Pris: Herboende 150 kr., udefra 250 kr. Tilmelding og betaling i receptionen senest dagen før.

Ponytrækning: Alletiders barn-voksen oplevelse. Du rider på en af vores glade heste, og det er en af dine voksne, der trækker dig. Vores hesteguide er med på turen, og bagefter får du et diplom. Tidspunkt oplyses i receptionen. Varighed knap 1 time heraf ca. ½ times trækketur. Aldersgruppe fra 3 år men afhænger af barnet, min. 4 max. 6 pers. Pris: Herboende 150 kr., udefra 200 kr.Tilmelding og betaling i receptionen senest dagen før.

 

Book din ferie på Hanstholm Camping i dag

 

BOOK HER

BREAKING: Aktuelle tilbud

Masser af aktiviteter
for børnene


Se vores video med oplevelser i badelandet, på bålpladsen,
på fodboldbanen og meget mere!