For børn i alle aldre


I højsæsonen (uge 27 - 31) tilbyder vi aktiviteter til børn og barnlige sjæle. 
 

Sport og Sjov: Leg, sport, kreativitet, børnehushygge, filmaften, rundbold, fodbold og meget andet. Det hele sker ikke nødvendigtvist i den uge, du er her. Tidspunkt: Se vores app, hvor du også får besked om eventuelt ekstra aktiviteter, ændringer og lignende. Gratis, dog betaling efter materialeforbrug, når vi holder kreativt værksted samt betaling for popcorn og lignende. Kun for herboende.

Kaningården: Når vejret er godt, er kaninerne ude, og du kan sidde på hug og nusse med dem. Børn under 6 år kun ifølge en voksen. Det er forbudt at drille, løbe efter eller løfte på dyrene. Kanin-mysli kan købes i butikken, det er det eneste, de må få. Kaninerne bliver inde i dårligt vejr og holder fri om søndagen. Kun for herboende.

Ponytrækning: Alletiders barn-voksen oplevelse. Du rider på en af vores glade heste, og det er en af dine voksne, der trækker dig. Vores hesteguide er med på turen, og bagefter får du et diplom. Tidspunkt og pris oplyses i receptionen. Varighed knap 1 time heraf ca. ½ times trækketur.

 

Book din ferie på Hanstholm Camping i dag

 

BOOK HER

BREAKING: Aktuelle tilbud

Masser af aktiviteter for børnene

Se vores video med oplevelser i badelandet, på bålpladsen,
på fodboldbanen og meget mere!