Familietræf på forskellig facon


På Hanstholm Camping er der mange ting at være sammen om, når familien holder fest. Vi har 36 hytter til familiemedlemmer i alle aldre, og hvis I vil slippe for at lave mad, gør vi det gerne. Det er muligt at vælge et "familietræf næsten all inclusive", hvilket betyder, I spiser i vores lille restaurant, hvor vi serverer morgenmad, brunch, aftensmad og / eller Vesterhavsbuffet alt efter hvornår og hvor længe, i er her.

Der er mange fordele ved at holde festen på Hanstholm Camping. Hvis de mindste familiemedlemmer begynder at kede sig undervejs, kan de lege på legepladserne, besøge nogle af vores dyr eller bade i badelandet. Hvis de større familiemedlemmer bliver i uovertruffen god stemning, skal de ikke køre bil, de kan gå hjem til hytten eller campingvognen på få minutter. 

Alt efter hvordan jeres familietræf skal se ud, er det muligt at tilkøbe ponytrækning, ponyskole, ravkursus og guidede busture. Campingpladsen har mange års erfaring som tourguide og samarbejder i den forbindelse med Hanstholm Busrejser. 

Familietræf, der ønsker mad, tilkøb af aktiviteter eller guidede busture, skal være på minimum 25 personer.

 

Book din ferie på Hanstholm Camping i dag

 

BOOK HER

BREAKING: Aktuelle tilbud

Masser af aktiviteter for børnene

Se vores video med oplevelser i badelandet, på bålpladsen,
på fodboldbanen og meget mere!