Dejlige dyr


Vi har mange dyr, og du møder sikkert nogle af dem, mens du er her. 

Kattene: Josefine (grå med hvide poter og hvid halespids) er opsynsdame. Mikki (gråstribet) er ansat som kvalitetskontrollant i fiskerensehuset. Harry Potter (lysegrå) blev fundet som meget lille killing i udekøkkenet mellem potter og pander. Derfor hedder han, som han gør. Det er forbudt at fodre katte og invitere dem ind i teltet, vognen eller hytten. Race: Tvivlsom Herkomst.

Kaninerne: Dupond (grå) og Dupont (hvid) er søstre. Nat (sort) og Dag (sort/hvid) er søstre. Karla (rødbrun), Bertha (orange/hvid) pg Askepot (sort med aftegninger). Askepot er en meget speciel kanin, hun fik for mange år et slagtilfælde og skulle aflives, da hun ikke kunne gå. Men hun bed dyrlægen i fingeren, han erklærede hende for livskraftig, og hun kom med hjem igen. Hun er genoptrænet og kan gå og hoppe, men hendes hoved hænger. Hvis hun bliver stresset løber hun i cirkler og kan ikke komme væk. Derfor går hun for sig selv. Askepot er 10 år, den normale alder for denne race er 4-5 år. Alle damer. Race: Fransk Vædder. 

Mini-Ponyerne: Musse (sort), Thilde (rød/hvid) og hendes to føl Supermule (brun) og Pippi Lotta (rød/hvid). Ponyerne deltager i ponyskolen og fungerer som græsslåmaskiner, når de går i tøjr rundt omkring på pladsen. De vil gerne snakkes med, men det sker på eget ansvar. Hvis ponyerne går i folden overfor receptionen, må du ikke gå ind til dem. Må kun fodres med hestebolsjer, der kan købes i butikken. Ponyerne holder fri om søndagen.

De Islandske Heste: De første islandske heste, vi købte, blev fløjet hertil direkte fra Island. En af dem er Vinur, vores stald er opkaldt efter ham. Stald Vinur tilbyder rideture og rideferier, desuden deltager hestene i ponytrækning og fungerer som græsslåmaskiner i flytbare folde. 

Hunden:  Alba er ansat som vagtchef. Race: Rhodesian Ridgeback (afrikansk løvehund). 

Vi passer godt på vores vores dyr, der ofte bliver meget gamle. 

 

Book din ferie på Hanstholm Camping i dag

 

BOOK HER

BREAKING: Aktuelle tilbud

Masser af aktiviteter
for børnene


Se vores video med oplevelser i badelandet, på bålpladsen,
på fodboldbanen og meget mere!