Dejlige dyr


Vi har mange dyr, og du møder sikkert nogle af dem, mens du er her. 

Kattene: Josefine (grå med hvide poter og hvid halespids) er opsynsdame. Mikki (gråstribet) er ansat som kvalitetskontrollant i fiskerensehuset. Harry Potter (lysegrå) blev fundet som meget lille killing i udekøkkenet mellem potter og pander. Derfor hedder han, som han gør. Det er forbudt at fodre katte og invitere dem ind i teltet, vognen eller hytten. Race: Tvivlsom Herkomst.

Kaninerne: Dupond (grå) og Dupont (hvid) er søstre. Nat (sort) og Dag (sort/hvid) er søstre. Karla (rødbrun) er en bølle, og Bertha (orange/hvid) er meget klog. Alle er damer. Race: Fransk Vædder. 

Mini-Ponyerne: Musse (sort), Thilde (rød/hvid) og hendes to føl Supermule (brun) og Pippi Lotta (rød/hvid). Ponyerne fungerer som græsslåmaskiner, når de går i tøjr rundt omkring på pladsen. De vil gerne snakkes med, men det sker på eget ansvar. Hvis ponyerne går i folden overfor receptionen, må du ikke gå ind til dem. Må kun fodres med hestebolsjer, der kan købes i butikken. Ponyerne holder fri om søndagen.

De Islandske Heste: De første islandske heste, vi købte, blev fløjet hertil direkte fra Island. En af dem er Vinur, vores stald er opkaldt efter ham. Stald Vinur tilbyder rideture og rideferier, desuden deltager hestene i ponytrækning og fungerer som græsslåmaskiner i flytbare folde. 

Hunden: Alba er ansat som vagtchef. Race: Rhodesian Ridgeback (afrikansk løvehund). 

Vi passer godt på vores vores dyr, der ofte bliver meget gamle. 

 

Book din ferie på Hanstholm Camping i dag

 

BOOK HER

BREAKING: Aktuelle tilbud

Masser af aktiviteter for børnene

Se vores video med oplevelser i badelandet, på bålpladsen,
på fodboldbanen og meget mere!