Fast, fastere, fastligger

Som fastligger på Hanstholm Camping har du helt eget billige sommerhus ved Vesterhavet.

En fastligger er en campist, der har sin vogn stående fast på den samme campingplads for en sæson eller for flere år i træk. Som fastligger slipper du for at køre rundt med vognen og sparer tid og benzinpenge. Din vogn står klar på pladsen, når du kommer, du skal ikke bruge tid på at pakke ud og ned igen.

Som fastligger på Hanstholm Camping bor du ved Vesterhavet i unik og fredet natur. Her er pladser til dem, der gerne vil have fred og ro og dem, der gerne vil have mere "liv i gaden". Alle fastliggerpladser har eget strøm, vand og fastafløbstilslutning til kloak. Du kan også få installeret byvand og slippe for at "tanke" vand, du skal bare åbne for hanen. Som fastligger har du gratis adgang til sanitetsbygninger, køkkener, grillhytter, badeland, hundelege- og hundevaskeplads. Du kan også få gode naboer, og dine børn kan få mange venner.

Du kan både holde juleaften og nytårsaften i din campingvogn, for vi har vinteråbent. Har du en helårsplads og fortsætter året efter, står din vogn gratis vinteren over, men du skal naturligvis betale for strøm m.m.

Du kan læse mere om betingelser og regler for fastliggere her i vores fastligger folder, som du kan downloade her.

Hanstholm Camping byder på masser af aktiviteter

Book din ferie på Hanstholm Camping i dag

 

BOOK HER

BREAKING: Aktuelle tilbud

Masser af aktiviteter for børnene

Se vores video med oplevelser i badelandet, på bålpladsen,
på fodboldbanen og meget mere!