Hund i hytte

 

Du kan have hunden med i nogle af vores hytter. Det er nødvendigt, vi ved på forhånd, du medbringer en hyttehund, da det kun er i bestemte hytter, det er tilladt at have hund. Flere hytter har terrasser med låge, så hunden kan være ude i den friske luft uden at blive væk.

Hyttehunde skal selv medbringe deres kurve, bure eller tæpper til at sove i, hundene må ikke være i senge og møbler. Det er en forudsætning, at hunden er en i Danmark godkendt race, venlig og velopdragen. Hunden skal være i snor på campingpladsen men kan løbe løs på hundelegepladsen og i vinterhalvåret også på stranden. Hvis I møder en sæl, så hold din hund fra den. Sælen kan blive stresset, men den kan også være syg og kan smitte din firbenede ven.

Hunden må ikke være til gene for andre, og ejer må ikke efterlade sin hund alene i hytten i længere tid. Hundeejere forventes at samle op efter deres hunde.

Pris 250 kr. per hund per ophold.

Book din ferie på Hanstholm Camping i dag
 

BOOK HER

BREAKING: Aktuelle tilbud

NYHED: Camping
for 1 krone og 40 øre


Lørdag 18. juni fejrer vi campingpladsens 60 års fødselsdag med priser som dengang, hvis du kommer med egen vogn, bil eller telt.
Retro-konkurrencer med præmier for over 20.000 kroner og grisefest i partyteltet. 

  SE TILBUD

BREAKING: Aktuelle tilbud

Masser af aktiviteter
for børnene


Se vores video med oplevelser i badelandet, på bålpladsen,
på fodboldbanen og meget mere!