Campingliv med gode muligheder

 

Sanitære faciliteter: Familerum med bruseniche og berøringsfri bruser. Bord med berøringsfri vandhane, stort spejl, hårtørrer, sæbedispenser, aftørringspapir, toilet og toiletsædedesinfektion. Du skal ikke huske meget andet end tandbørsten og håndklædet. Der er familierum i begge vores sanitetsbygninger, i den nederste / nordligste bygning er en særlig børnesanitetsafdeling til de helt små campister.

Møntvaskeri med vaskemaskine og tørretumbler. Ved nordligste (nederste) sanitetsbygning.

Køkkener: Inde- og udekøkkener i forbindelse med sanitetsbygningerne.

Krydderurte kasser: Pluk purløg, karse, persille, estragon, rosmarin, citronmelisse, mynte og andet godt, der kan tilføre maden et ekstra pift.

Grillhuse: Kød, kul og kokkegrej sørger du selv for. Tilgengæld fjerner vi de brugte kul. Vi har konstrueret grillen, så de varme kul falder ned i brandsikrede skuffer, vi tømmer. Det er gratis at anvende grillhytterne og køkkenerne, vær dog opmærksom på, det koster penge at bruge ovnen i det nederste / nordlige køkken.

Butik med bageri: Friskbagte rundstykker og basser, vin, øl, slik, is og de mest almindelige dagligvarer. Drivtømmerkunst, en lille afdeling for campister og en afdeling for lystfiskere. Åben i højsæsonen.

Tørrehus: Med plads til tørring af telte og fortelte. 

Sauna: Med musikanlæg og diskolys.

Fiskerensehuset: 300 kvm. stort hus med filetteringspladser og 24 store kummefrysere.

Book din ferie på Hanstholm Camping i dag

BOOK HER

BREAKING: Aktuelle tilbud

Masser af aktiviteter for børnene

Se vores video med oplevelser i badelandet, på bålpladsen,
på fodboldbanen og meget mere!