Campingliv med gode muligheder

 

Sanitære faciliteter: Vores nyrenoverede familerum er udstyret med bruseniche og berøringsfri bruser. Rummene består derudover af bord med berøringsfri vandhane, stort spejl, hårtørrer, sæbedispenser, aftørringspapir, toilet og toiletsædedesinfektion. Du skal ikke huske meget andet end tandbørsten og håndklædet. Du finder de lækre familierum i begge vores sanitetsbygninger, i den nederste / nordligste bygning har vi indrettet en særlig børnesanitetsafdeling til de helt små campister. Her er fisk og flotte farver. Det er også i denne bygning, der er møntvaskeri med vaskemaskine og tørretumbler. 

Køkkener og grilhuse: Du kan kokkerere i inde- eller udekøkken, pluk gerne løs af purløg, persille, estragon, rosmarin, citronmelisse, mynte og andet godt, der kan tilføre maden et ekstra pift. Indekøkkenet ligger i den nordligste / nederste bygning, udekøkkenet ligger i forbindelse med den sydlige / øverste bygning.  I nærheden af hver bygning er der et stort grillhus. Du skal selv sørge for kul, kød og kokkegrej, til gengæld skal du ikke fjerne de brugte kul. Det gør vi. Vi har tegnet og konstrueret den store grill på en sådan måde, at de varme kul falder ned i brandsikrede skuffer, som vi tømmer. Det er gratis at anvende grillhytterne og køkkenerne, vær dog opmærksom på, det koster penge at bruge ovnen i det nederste / nordlige køkken.

Butik med bageri: På pladsen finder du en butik med eget bageri, der har åbent i højsæsonen. Her kan du  købe friskbagte rundstykker og basser, vin, øl, slik, is og de mest almindelige dagligvarer. Butikken har også en velassorteret afdeling for lystfiskere og en lille afdeling for campister. 

Tørrehus, sauna og fiskerensehus: Mange af vores campister og naturturister anvender naturen aktivt. Vandrer, surfer, cykler, rider, går på ravjagt. Nogen gange bliver de selv kolde og våde, andre gange står de med et sjaskvådt telt, som de ikke er spændene at skulle pakke sammen. Derfor har vi opført et tørrehus, der er stort nok til, at man kan tørre et helt telt samt diverse gear, grej og udstyr. I tørrehuset er også en sauna, der blev indviet en nytårsaften af en flok surfere. Det var ved den lejlighed, vi fandt ud af, der er musikanlæg og diskolys i saunaen.

Fiskerensehuset er til vores mange lystfiskere, der renser og filetterer dagens fangst, som de bagefter indfryser i en af husets store kummefrysere.

Book din ferie på Hanstholm Camping i dag

 

BOOK HER

BREAKING: Aktuelle tilbud

Masser af aktiviteter
for børnene


Se vores video med oplevelser i badelandet, på bålpladsen,
på fodboldbanen og meget mere!