Faciliteter på pladsen

 

Sanitære faciliteter: Familerum med bruseniche og berøringsfri bruser. Bord med berøringsfri vandhane, stort spejl, hårtørrer, sæbedispenser, aftørringspapir, toilet og toiletsædedesinfektion. Du skal ikke huske meget andet end tandbørsten og håndklædet. Der er familierum i begge vores sanitetsbygninger, I den nordlige (nederste) toiletbygning finder du en nyrenoveret børnesanitetsafdeling med puslepladser, små toiletter i forskellige højder, sjove brusere.

Møntvaskeri med vaskemaskine og tørretumbler i den nordligste sanitetsbygning.

Køkkener: Inde- og udekøkkener i forbindelse med sanitetsbygningerne.

Krydderurte-kasser ved udekøkkenerne. Pluk purløg, karse, persille, estragon, rosmarin, citronmelisse, mynte og andet godt, der kan tilføre maden et ekstra pift.

Legepladser: Stor legeplads ved sydligste (øverste) sanitetsbygning, lille legeplads ved teltområdet mod nord.

Grillhuse: Kød, kul og kokkegrej sørger du selv for. Tilgengæld fjerner vi de brugte kul. Vi har konstrueret grillen, så de varme kul falder ned i brandsikrede skuffer, vi tømmer. Det er gratis at anvende grillhytterne og køkkenerne, vær dog opmærksom på, det koster penge at bruge ovnen i det nederste / nordlige køkken.

Butik med bageri: Friskbagte rundstykker og basser, vin, øl, slik, is og de mest almindelige dagligvarer. Drivtømmerkunst, en lille afdeling for campister og en for lystfiskere. Åben i højsæsonen.

Tørrehus med plads til tørring af telte og fortelte, findes ved sydligste (øverste) sanitetsbygning.

Sauna findes inde i tørrehuset..

Fiskerensehuset: 300 kvm. stort hus med filetteringspladser og 24 store kummefrysere findes ved nordligste sanitetsbygning.

Hundelegepladsen: På Cirkuspladsen.

Hundevaske- og tørreplads: Ved tørrehuset.

.

Book din ferie på Hanstholm Camping i dag

BOOK HER

BREAKING: Aktuelle tilbud

Masser af aktiviteter for børnene

Se vores video med oplevelser i badelandet, på bålpladsen,
på fodboldbanen og meget mere!