Lej campingvogn eller telt


Vil du prøve at bo i en campingvogn? Lej en Caravelair 476 Blue til 6 personer. Vognen er udstyret med 1 dobbeltseng, 2 køjesenge og 1 siddegruppe, der kan ændres til 1 dobbeltseng. Husk at medbringe dyne, pude og sengetøj. Til vognen hører et fortelt med køleskab og havemøbler. Vognen er direkte tilkoblet afløb, der er egen vandhane bag ved hver enkelt vogn. Det er forbudt at ryge i campingvognene, der er ikke fjernsyn i vognen.
Max. 6 personer (2 x dobbeltsenge og 2 x enkeltkøje).
Højsæson pris 7/6 - 21/8 pr. dag kr. 1.060,- / pr. uge kr. 7.420,-
Obligatorisk rengøringsgebyr pr. udlejning 300 kr. incl. daglig tømning af toiletkassette.

Lej et familietelt og bo midt i naturen med alle dufte og lyde lige udenfor teltdugen. Teltet har 2 rum med 4 komfortable boxmadras enkeltsenge og opholdsrum med integreret bund. Køleskab samt 220 volt elstik til f.eks. køletaske, PC, mobiltelefon. Teltet er ca. 20 kvadratmeter med almindelig ståhøjde i opholdsrummet. Ved flere personer end antal senge betales almindelig overnatningspris for disse, husk selv at medbringe liggeunderlag til yderligere personer.
Dette er ikke et glampingtelt, du skal selv medbringe alt udstyr. Der er ingen møbler, borde, stole, lamper eller service i teltet. Medbring selv campingbord, klapstole, sovepose, dyne, pude, sengetøj, kogegrej og service, evt. køletaske, elledning m.m. Hund i teltet ikke tilladt. Bord/bænk og bålplads lige ved teltet. 
4 personers telt 22/6 - 8/8 pr. dag kr. 700,- incl. 4 personer
Obligatorisk slutrengøring kr, 150,-

Hanstholm Camping kan ikke tage ansvar for, hvordan solen, vinden og vandet arter sig, ligesom myrer, insekter, andet småkravl og andre vilde dyr er en naturlig del af pladsen og dens omgivelser og ikke noget, vi kan gøre noget ved. Hvis du oplever ekstrem forekomst af insekter, så giv besked i receptionen, der vil gøre det bedste for at afhjælpe problemet. 

Book din ferie på Hanstholm Camping i dag

 

BOOK HER

BREAKING: Aktuelle tilbud

BREAKING:
Aktuelle tilbud


Lige nu har vi nogle gode tilbud på overnatning i hytter og på
camping. Læs meget mere på tilbudssiden!

SE TILBUD

BREAKING: Aktuelle tilbud

Masser af aktiviteter
for børnene


Se vores video med oplevelser i badelandet, bålpladsen,
fodboldbanen og meget mere!